Hoppa till sidans innehåll

Information om MATCHi


Boka bana

Alla banbokningar görs nu via MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport.

Bokning och betalning av våra banor hanteras nu tillsammans med en ny leverantör, MATCHi. Det kommer att underlätta för er att boka och betala speltider, och för oss att hantera medlemsregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå.

 GDPR Falu TK

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här nedan. 

Registerförteckning

Intigritetspolicy

Boka bana

Medlem med mailadress:

Om vi har din emailadress så har du fått en inbjudan till det nya bokningssystemet. Klicka på länken för att skapa ett användarkonto i MATCHi. Därefter kan du boka tider till medlemspris.

Medlem utan mailadress:

Vänligen kontakta Emil Holmgren på This is a mailto link och sänd dina kontaktuppgifter. Namn, adress, telefonnummer och e-post. Därefter sänder vi ut en inbjudan.

Ej medlem:

Gå till MATCHi och skapa ett användarkonto. Därefter kan du boka tid på bokningssidan. Där går det även bra att ansöka om medlemskap, om du vill spela billigare.

Spelpott

I och med bytet till MATCHi frångår vi även systemet med spelpott. Saldot kommer att överföras till speltimmar/klippkort i MATCHi. Vänligen kontakta oss för att välja om du vill ha klippkort giltigt alla tider, eller på lågpristider. Eventuellt minussaldo kommer att faktureras

Spela ännu billigare med klippkort

Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa förmånliga klippkort. Klippkorten kan köpas online.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta This is a mailto link så hjälper vi dig. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).

Hälsningar Falu TK

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 13:17 Skribent: Emil Holmgren
E-post: This is a mailto link

Huvudsponsor

 

Övriga Sponsorer och projekt 

Bästa sommaren är tillbaka V.29 och V.30. Mån-fre mellan kl.09-12 deltagarna får vara med 1 timme/dag anmälan till detta görs på 023-794300 då max 16 deltagare får vara med per timme.

 Scandic_vit_röd

 toyota2

 

 

 

komun

 

image001

 

 

Postadress:
Falu TK - Tennis
Tennishallen, Högskolegatan 15
79131 Falun

Kontakt:
Tel: 023794300
E-post: This is a mailto link

Se all info